Dunakanyar látkép

A baba- és kutyabarát Nagymarosi Vadszőlős Vendégházunk a világ szeme elől elbújva várja vendégeit a település közepén, a Dunától egy karnyújtásnyira.

Vendégházunk Nagymaroson, a Nagymaros-Visegrád vonatmegállótól  2 perces sétára esik. Bár a település közepén várja kedves vendégeinket, mégis csendes, mely köszönöhető a szinte forgalommentes egyirányú utcának, és a tágas kert zártságának.
Vadszőlős Vendégházunk több mint 150 éves, ennek minden előnyével, azaz levegős, tágas szobák, 60 cm vastag falak, így nincs szükség légkondicionálásra. Télen gázfűtés nagy radiátorokkal teremt meleget. Két szobában 4-4 főt tudunk kényelmesen elhelyezni, így baráti családok is együtt pihenhetnek. Gyermekes családok igényeit figyelmbe véve úgy alakítottuk ki a házat, hogy napi szinten is tökéletesen lakható legyen felszereltségének köszönhetően. Komplett konyha teljesen felszerelve (gáztűzhely és villanysütő, a konyhában elszívó, nagyobb méretű mélyhűtős hűtőszekrény, mosógép, kávéfőző, kenyérpirító, szendvicssütő, elektromos grill). Babakocsi, babaágy, babakád, járóka, etetőszékek, biztonságos udvar, gyermekjátékok.
Kutya és házikedvencek, (cica, aranyhörcsög, papagáj) hozható a vendégházba.
A háztól 50 méterre kamerával őrzött parkolóban is elhelyezhető az autó.